ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.!!!ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ,ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ


Με έναν φρικιαστικό τρόπο επέλεξε ένας Ινδός να υπερασπιστεί, όπως υποστήριξε, την τιμή της οικογένειάς του.
Αφού λοιπόν πραγματοποίησε… γκάλοπ για να αποφασίσει αν θα τιμωρούσε τη γυναίκα του και τον εραστή της, τούς μαστιγώνει αλύπητα, τόσο με μια σιδερένια ράβδο, όσο και με ένα λάστιχο, μπροστά στους συγχωριανούς του στην πολιτεία Μπιχάρ της ανατολικής Ινδίας, αφού πρώτα τους δέσει σε δύο ξύλινους στύλους!
AdTech Ad
Στο βίντεο μάλιστα που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και έδωσε στη δημοσιότητα ο ακτιβιστής Kundan Srivastava, η γυναίκα, η οποία είναι ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά ακούγεται να ουρλιάζει, επιτείνοντας την αίσθηση του αποτρόπαιου.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το συγκεντρωμένο πλήθος ήταν αυτό που αποφάσισε πως το παράνομο ζευγάρι έπρεπε να τιμωρηθεί, ενώ άγνωστο παραμένει αν οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση. Κάτι μάλλον αισιόδοξο και ουτοπικό αφού στη χώρα κάνουν συνήθως τα στραβά μάτια ακόμα και σε εγκλήματα για την «αποκατάσταση της τιμής».

Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου