ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΑ!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ!!!ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ροδόπης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 23χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, αδίκημα το οποίο κατηγορείται ότι διέπραξε, την 12-4-2016 το μεσημέρι, στην πόλη της Κομοτηνής, ενώπιον ανήλικης.

Πρόκειται για τον ΧΑΣΑΝ Σαλή του Σαλή και της Φατμέ, που γεννήθηκε την 26-7-1993, στην Κομοτηνή και κατοικεί επίσης στην Κομοτηνή.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25310-83233, 25310-83238 και 25310-83223 του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Share on Google Plus

About ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου