ΒΙΝΤΕΟ:ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΚΑΝΕ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Τρεις άνδρες της ασφάλειας πήραν τη Βίκυ Σταμάτη από το σπίτι της στο Χαλάνδρι - Με... ταξί τη μεταφέρουν στη φυλακή - Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στους δημοσιογράφους - Νωρίτερα αρνούνταν να βγει από το σπίτι αν δεν έφευγαν οι δημοσιογράφοι - Ανακοίνωσε ότι ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο: "Καταδικάστηκα δυο φορές άδικα, γιατί έχω το όνομά του" - "Το κάνω για το παιδί μου"
Το δρόμο για την επιστροφή στη φυλακή πήρε ξανά, το μεσημέρι της Τετάρτης (01.11.2017) η Βίκυ Σταμάτη. Φρόντισε ξανά να δείξει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν. Αυτή τη φορά όχι με φωνές, αλλά υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο!

Βίκυ Σταμάτη: Ζητάω διαζύγιο
Από νωρίς το πρωί, οι δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω από το σπίτι της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Χαλάνδρι. Περίμεναν μια της δήλωση για την απόφαση που τη στέλνει ξανά στη φυλακή. Αλλά εισέπραξαν μόνο… φωνές.

Η Βίκυ Σταμάτη απέφυγε τις δηλώσεις. Προτίμησε μέσα από το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί να γνωστοποιήσει τις επόμενες κινήσεις της. Η πρώτη, το διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2004 στο Παρίσι.

Μόλις μια μέρα αφού ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμαθε πως θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή, η σύζυγός του ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσουν. Να βάλει τέλος στο γάμο της με τον άνδρα «τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω».

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου»», αναφέρει αρχικά η Βίκυ Σταμάτη. Σπαράζει, τονίζει, για την απόφασή της. Αλλά σημειώνει πως «ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί».

Όπως τονίζει, όλα γίνονται για το ανήλικο παιδί τους. «Έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας»




.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου