KAI Γ@ΜΩ!!!ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΔΑΓΚΩΣΕ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

Ασύλληπτα περιστατικά στις ουρές για το ηλεκτρονικό εισιτήριο αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 ο πρόεδρος των εργαζόμενων στο ΜΕΤΡΟ, Σπύρος Ρεβύθης.
Ο κ. Ρεβύθης υποστήριξε ότι επιβάτες ήρθαν στα χέρια, ενώ περίμεναν για την προμήθεια των ηλεκτρονικών καρτών, ενώ αναφέρθηκε και σε περιστατικό, όπου ένας άνδρας δάγκωσε δύο κυρίες επειδή του πήραν τη σειρά.
Ο κ. Ρεβύθης αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι δεν έχει δοθεί εντολή στους εργαζόμενους να δίνουν αποδεικτικό κατάθεσης δικαιολογητικών σε φάκελο για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αποδεικτικό στοιχείο για έγκαιρη κατάθεση δικαιολογητικών προμήθειας της, σε αντίθεση με τα όσα είχε υποστηρίξει ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης, μόλις χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm.
Ο πρόεδρος των εργαζόμενων του ΜΕΤΡΟ, πάντως, διαβεβαίωσε ότι οι επιβάτες «μπορούν να καταθέσουν τον φάκελο, αλλά προτιμούν για ασφάλεια να παίρνουν άμεσα την ηλεκτρονική κάρτα».


Επίσης, ο κ. Ρεβύθης διέψευσε ότι απείλησαν να μην κάνουν ελέγχους πλέον στα εισιτήρια. «Δεν είπαμε ότι δεν κάνουμε ελέγχους, αλλά έχουν ατονήσει επειδή δεν φτάνουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνται με την εξυπηρέτηση των επιβατών», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αν υπάρξει συνωστισμός επιβατών και υπάρξει για την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων, θα ανοίξουμε τις μπάρες για να περάσει ελεύθερα το επιβατικό κοινό στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ».
Τέλος όσον αφορά την παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Μεταφορών για προμήθεια ηλεκτρονικών καρτών και την χρήση των χάρτινων εισιτηρίων τόνισε ότι είναι «σωστή η παράταση, αλλά θα χρειαστεί κι άλλη».
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου